TESTIMONIAL

Amb Endesa, trigàvem de mitjana 25 minuts per fer gestions tant senzilles com un canvi de nom d’un contracte, ara a CatLlum el tràmit està fet en 5 minuts, de manera professional i en català.

Salvador Ramon, Arenys de Munt

Ja fa un any que vam canviar de companyia d’electricitat. Amb SomEnergia, estalviem i tenim la consciència de no alimentar empreses plenes d’ex-ministres cobrant favors.

Pere Cardús, Terrassa

Respiro més tranquil sabent que ni un cèntim de les nostres factures de llum (Factor Energia) i gas (Catllum) van a parar a les butxaques d’empreses de l’IBEX-35.

Francesc Mortés, Matadepera

Amb les empreses que van fer campanya contra el dret a decidir, a casa no hi volem tenir res a veure. Ells canvien de seu i jo canvio de proveïdors: Endesa per Som Energia, Gas Natural per Catgas i Movistar per Icatel. Bon vent!

Jordi Comas, Matadepera

Una de les grans perversions del règim postfranquista del 78 és la connivència entre les grans empreses energètiques i de comunicació amb el poder polític. Dinosaures com Felipe González, José Maria Aznar o José Borrell passant impunement del Gobierno a cobrar sous milionaris dels monopolis que ells havien concedit o afavorit és una aberració. En justa correspondència mafiosa, aquestes empreses tenen carta blanca i són les més cares d’Europa. Deslliurar-me de Telefónica, Gas Natural o Endesa era per a mi un deure ètic, social i polític. Les empreses que he triat són, a més, de proximitat, parlen en català i fins i tot estalvio diners en la factura! La felicitat és completa!

Eugeni Casanova, Vallvidrera

Copyright © 2019 CatConsum