Alimentació i begudes - CatConsum

Fruitam CatConsum
Comerç

Produïm cítrics ecològics i oli d’oliva verge extra ecològic a les nostres finques d’Alcanar. Us enviem en 24 hores les taronges i llimones acabades de collir.

Comerç

Des de generacions, l’arròs és el nostre treball, el nostre dia a dia, la nostra passió i el nostre orgull. I no se’ns acudeix millor lloc que el Delta de l’Ebre per a dur a terme la nostra missió

Comerç

Sóc Cristina Manyer, coach de salut i experta en cuina saludable. Acompanyo a dones que vulguin recuperar la seva vitalitat i fortalesa a través d’una alimentació i uns hàbits de vida saludables. 

Horta Pla de Munt
Comerç

Família d’agricultors que aposta per un model agroalimentari alternatiu de relació directa, transparent i sostenible. Tenen un espai on els nens poden jugar i els pares relaxar-se

Comerç

Botiga online Ametller Origen cultivem, elaborem i seleccionem els nostres productes per garantir sabor i qualitat des de l’origen. Perquè és important saber què és el que mengem.

Comerç

Xocolaters artesans des del 1877. Amants de la tradició, de la xocolata i la qualitat. Tenim cura dels nostres clients i adaptem els nostres productes a les seves necessitats.

Comerç

La botiga online de tots els vins de la DO Pla de Bages. Amb enviament gratuït a tot Catalunya.

Comerç

Les nous de Can Llavanera són garantia de qualitat, proximitat i sostenibilitat. Les seves terres disposen de segles de bagatge en el cultiu agrícola, produint un fruit singular de reconeguda qualitat.

Comerç

Productes Catalans és la botiga online que selecciona els productes artesanals d’alta qualitat de les terres catalanes. Visita’ns per a gaudir del plaer de la gastronomia ben elaborada.

Comerç

Botiga de detergents ecològics de proximitat per la cuina i bany, roba i vaixella i productes d’higiene personal. Som una Cooperativa de consum ecològic que contribueix a l’Economia Social i Solidària