Alimentació i begudes - CatConsum

Comerç

Productes naturals per a la neteja de la llar, sense conservants, colorants ni perfums afegits. Aptes per a sqm i fibromiàlgia i olis essencials i olis vegetals

Comerç

Botiga online Ametller Origen cultivem, elaborem i seleccionem els nostres productes per garantir sabor i qualitat des de l’origen. Perquè és important saber què és el que mengem.

Comerç

Lots fets amb productes de proximitat, d’empreses i explotacions de diferents indrets de Catalunya que ens garanteixen la millor qualitat dels seus articles.

Comerç

Xocolaters artesans des del 1877. Amants de la tradició, de la xocolata i la qualitat. Tenim cura dels nostres clients i adaptem els nostres productes a les seves necessitats.

Comerç

La botiga online de tots els vins de la DO Pla de Bages. Amb enviament gratuït a tot Catalunya.

Comerç

Les nous de Can Llavanera són garantia de qualitat, proximitat i sostenibilitat. Les seves terres disposen de segles de bagatge en el cultiu agrícola, produint un fruit singular de reconeguda qualitat.

Comerç

Productes Catalans és la botiga online que selecciona els productes artesanals d’alta qualitat de les terres catalanes. Visita’ns per a gaudir del plaer de la gastronomia ben elaborada.

Comerç

Botiga de detergents ecològics de proximitat per la cuina i bany, roba i vaixella i productes d’higiene personal. Som una Cooperativa de consum ecològic que contribueix a l’Economia Social i Solidària