SEAT aposta per la planta de Martorell

Redacció CatconsumNotíciesFeu un comentari

sear-martorell-catconsum

L’any 2018 ha estat l’any més espectacular per la marca SEAT, amb un creixement d’un 4,6%, i es va convertir en la companyia amb més vendes del Grup Volkswagen, amb uns resultats de 294 milions d’euros.

SEAT i la nova plataforma de vehicles elèctrics

Amb aquests resultats, que la direcció ha presentat avui a Martorell, s’ha anunciat també una nova plataforma de vehicles elèctrics, juntament amb la marca Volkswagen, per fer front als reptes estratègics del grup, com representa l’electrificació de la mobilitat, sobretot en les propostes més urbanes.

La Plataforma Modular de Propulsió Elèctrica (MEB) que serveixen per produir el Volkswagen ID i el Seat el-Born, serviran també de base per a nous models per fabricar vehicles elèctrics d’una gamma assequible.

A més, amb un preu per sota els 20.000 euros, per guanyar un nou target entre els consumidors més joves i urbans.

Fabricació a Martorell

La nova generació dels models León, Cupra León i Cupra Formetor, i el Tarraco, tindran versions híbrides endollables.

El Formentor es fabricarà íntegrament a Martorell. De fet, en els últims tres anys, la planta de Martorell ha contractat 1.500 persones i, ara mateix, la plantilla supera els 15.000 treballadors.

D’aquesta manera, la marca aposta per la innovació, la inversió i el futur de la planta de Martorell.  SEAT és la tercera empresa de Catalunya en volum de facturació, abans d’impostos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *