Si ets una empresa, cooperativa o entitat i vols que la teva marca i serveis tinguin presència al nostre web simplement omple el formulari i et contactarem!

COL·LABORA

CATCONSUM és una plataforma que aposta pel consum conscient i sostenible, com una manera de posar en valor les Empreses de Proximitat i per a impulsar l’economia com una forma de fer país. Volem fomentar el consum local de les Empreses del territori. Funciona des de gener de 2019, i ha estat concebuda com una plataforma al servei de persones i negocis que volen triar els seus proveïdors de serveis i subministraments.

QUÈ FEM?
Donem informació i possibilitats de contractació sobre serveis a través de la plataforma web connectant particulars i empreses que vulguin conèixer nous proveïdors
A QUI ENS DIRIGIM?
A tots els particulars que volen opcions amb valors ètics i de proximitat.

A totes les empreses i autònoms que busquen un servei de proximitat i millor qualitat així com promocionar els seus productes/serveis.

VOLS FORMAR-NE PART?

T'ho posem MOLT FÀCIL! NO HO DUBTIS! REGISTRA'T com a Proveïdor dins del web de CatConsum i t'ajudarem a tenir nous consumidors

QUÈ FAREM?

Publicarem un perfil de la teva empresa a la nostra plataforma CatConsum.cat podràs traslladar la teva oferta per facilitar que els usuaris interessats et trobin.

Els consumidors contactaran directament a la vostra web, a través de la nostra pàgina web. Esperem poder fer molt trànsit i que tingueu noves vendes per aquest canal.

Estem ajudant a moltes empreses / organitzacions com la teva.

Ens ajudes a impulsar-la?