Panda Viatges, l’agència de viatges de proximitat

Miquel GrauEntrevistas, ReportatgeFeu un comentari

Panda Viatges és una agència de viatges de Vilafranca del Penedès. Sempre busquen les millors opcions i ofertes per a organitzar viatges en grup, viatges familiars, viatges alternatius, enoturístics, safaris, circuits… Deixa’t portar.

Quines son les funcions principals de Panda Viatges?

Nosaltres ens encarreguem d’organitzar tot tipus de viatge, ja sigui viatges organitzats, viatges amb motxilla, viatges per lliure, empreses, famílies, creuers … des del viatge més convencional, fins al viatge més alternatiu.

Aurora Boreal

Quins son els valors que us diferencien de la resta d’agències de viatges?

Nosaltres som una agència petita, familiar, amb un servei molt acurat, mimem molt als nostres clients, tant abans de viatge com després. Vetllem perquè no tinguin problemes durant el viatge i en cas que hi hagi qualsevol incidència donem assistència immediata. Acompanyem als clients a la tria del viatge adient, viatgem molt per saber què podem oferir per cada client i què no. Els clients sovint ens fan el comentari de que és molt pesat buscar un viatge per internet perquè perden moltes hores i no hi ha ningú darrera que es faci responsable en cas de qualsevol imprevist, doncs bé, aquesta feina la fem nosaltres. Disposem de diferents proveïdors per cada producte, de manera que podem oferir els millors preus en cada cas. Treballem amb receptius de diferents països directament, això fa baixar els costos i el més important és que podem personalitzar el viatge sense encarir-lo.

Han influït les xarxes socials en els destins dels viatgers?

Sí, els clients estan més informats i saben el que volen, això és molt bo a l’hora de confeccionar un viatge. Nosaltres posem la part tècnica i professional. La majoria de clients tenen la idea de la destinació i nosaltres acabem de perfilar el viatge. Els hi recomanem quina companyia aèria els hi convé més, confeccionem els itineraris plegats, parlem d’on és millor dormir, quin tipus d’allotjament s’adapta més al que estan buscant ( hotels, cases particulars, allotjaments de luxe, allotjaments tradicionals, alternatius … ), els hi expliquem les normatives de cada país com els visats, les assegurances, i un llarg etc … és a dir, gràcies a les xarxes hi ha més informació.

Ruta 66

Quins son els destins o aventures amb més demanda?

Tot depèn de les temporades i el tipus de clients.  Hi ha viatges per tots els gustos i butxaques, des de fer un safari dormint en plena sabana sobre d’un camió, Fer una ruta per lliure pel Japó dormint en cases particulars o hotels càpsules, passar una setmana a les Maldives en hotels de luxe, una escapada a la Índia i aprofitar per visitar una escola, una ONG, viatges en tren per Europa, Àsia, viatges en bicicleta, pujar al Toubkal, Kilimanjaro, Monte Fuji, una sortida romàntica a un hotel amb encant per exemple per l’Empordà  … hi ha moltíssimes opcions

Amb la crisi, la gent viatja menys o viatja diferent?

Sincerament, crec que la paraula crisis l’hauríem de començar a utilitzar menys. És cert que hem passat moments complicats, però entre tots estem tirant el país endavant. Potser el que hauríem de tenir en compte tots plegats, és de comprar al petit comerç, comerciant del barri, a la petita i mitjana empresa. Això te una repercussió directe a l’economia local. És molt fàcil, si jo li compro els mobles oficina, de la casa, unes arracades o unes sabates al meu veí, potser ell quan hagi de fer un viatge, una escapada o senzillament anar a visitar a un amic, pensarà en mi perquè li tregui els bitllets o li organitzi el que necessiti.

Cada cop més necessitem desconnectar del dia a dia, treballem molt i tenim tots moltes obligacions, per tant, una escapadeta a l’any, és gairebé imprescindible per la nostra salut, ja sigui donant la volta al món o fer un minicreuer pel mediterrani a preus molt i molt competitius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *