Mussap: assegurances responsable de Catalunya

Redacció CatconsumNoves marquesFeu un comentari

mussap-assegurances-mutua-catconsum

La vocació de servei ha estat present des dels inicis de Mussap, quan el 1932 van decidir formar una empresa d’assegurances per protegir els treballadors del camp. Com asseguradora responsable, van crear la Mútua d’Accidents del Treball Agrícola.

Actualment, Mussap és la Mútua d’Assegurances i Reassegurances de Catalunya que treballa pràcticament tots els productes asseguradors.

El rigor i la transparència han estat sempre prioritats d’aquesta asseguradora catalana.

Ressalta també la responsabilitat social corporativa i busca mantenir-se com una asseguradora on prevalgui el compromís amb la societat.

En el seu afany per oferir serveis responsables i per fer pujar el consum responsable, Mussap “entén que les entitats, les empreses i més encara una mútua, no pot ni ha de viure d’esquena a la societat a la qual està donant servei i que d’altra banda és la que li ha permès créixer i tirar endavant el seu projecte “.

Queda clar que Mussap busca innovar i romandre com a empresa “oberta a col·laborar en iniciatives de caràcter social que l’únic que pretenen i persegueixen és el bé comú com a individus i com a societat”.

Per tant, s’uneixen a CatConsum, perquè compartim els ideals de consum conscient, responsable i de proximitat.

En Mussap podràs trobar una asseguradora responsable i amb vocació de servei. Consulta els serveis segons les teves necessitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *