GHT, els Hotels del Maresme i Costa Brava

Miquel GrauHotels i allotjamentsFeu un comentari

Us presentem GHT Hotels, la cadena d’hotels del Maresme i la Costa Brava.

GHT sou una agrupació d’hotels independents. Quins criteris es segueixen per a incloure o no els hotels?  

GHT, com bé dius,  es una agrupació d’hotels independents que va néixer de la conveniència, fa ja uns quaranta anys, de gestionar els pocs hotels que en aquell moment teníem en propietat o n’érem socis. L’objectiu de GHT es l’administració, gestió i control dels hotels. Amb els anys, s’han anat incorporant altres hotels que hem anat comprant excepte en un cas que l’hem llogat. Actualment gestionem 12 hotels.

Entre els criteris que utilitzeu està el fet de que siguin hotels familiars. Quin benefici aporta al client aquest fet?  

Actualment, 11 dels 12 hotels tenen característiques adequades per a les vacances en família. El darrer que hem obert, degut a les característiques arquitectòniques de l’establiment, va dirigit a un target de only adults (+16 anys). El benefici pel client d’un hotel familiar és que allà ho trobarà tot per gaudir de les vacances amb la seva família, ja sigui petita o gran, amb fills petits, adolescents o fins i tot venir famílies senceres d’avis, pares i nets. 

Teniu hotels de tot tipus: per a parelles, familiars, etc. Les reserves es fan de forma diferent depenent del tipus de públic a qui està dirigit l’hotel?  

El sistema de reserves és el mateix per  a cada hotel. L’edat mínima per efectuar una reserva es de 16 anys. 

Quines perspectives de futur teniu i quin és el vostre model d’expansió?  

Les perspectives de futur són bàsicament treballar per tenir uns hotels ben valorats pels clients, amb bones infraestructures, bon servei i bona relació qualitat-preu. Si sorgeix alguna oportunitat d’incorporar un nou establiment, s’estudia detalladament per l’equip que tenim per aquests temes i es valora la conveniència d’incorporar-lo o no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *