Fent camí cap al consum conscient. Així neix Catconsum

Redacció CatconsumCatConsum, NotíciesFeu un comentari

Consum Conscient - CatConsum

L’any 2018 va ser un any convuls. No més que el 2017, probablement, però va ser un any llarg i complex. Davant dels esdeveniment sociopolítics i econòmics, vam decidir millorar algunes coses bàsiques de la nostra vida. Articular un camí que havíem recorregut de forma individual i oferir alternatives per al consum conscient.

El setembre del 2018 vam pensar que molts dels esdeveniments que des de la política i l’economia sacsejava el país no els podíem controlar. Però ens afectaven. Vam preguntar-nos: què podem fer nosaltres? De manera individual, com a particulars? I si tinc una pime, un petit comerç, què puc fer per influir?

El naixement d’Catconsum

Així es va començar a dissenyar i desenvolupar una plataforma concebuda com un Marketplace al servei de persones i negocis que volguessin escollir el seus proveïdors de serveis i subministraments bàsics, com ara la llum, el gas, la telefonia, la banca, l’alimentació, els combustibles o les assegurances. Si aquestes empreses tenien la seu social a Catalunya i, en els mesos convulsos de l’últim mig any, no havien decidit traslladar la seva seu social, senyal inequívoc de compromís amb el país.

Des del començament, estàvem convençuts que aquest projecte valia la pena. Estava bé intentar oferir alternatives per al consum sostenible, conscient i de proximitat. No és aquesta, sens dubte, una bona oferta per a la societat?

També estàvem segurs que caldria empènyer el projecte, que no seria bufar i fer ampolles. Però la nostra missió seguia endavant intentant obrir un camí.

Ens vam arremangar i a treballar. Ja ho diuen, que ens aixequem ben d’hora, ben d’hora… i vam muntar Catconsum perquè els usuaris poguessin informar-se, comparar i contractar. Tot això, guiats pels nostres valors, que són el rigor, la seriositat, la senzillesa, el pragmatisme, la transformació, la confiança i la proximitat. Així va néixer Catconsum. Per potenciar i acompanyar les empreses que aposten per Catalunya i la seva gent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *