Vols impulsar la teva empresa i l’economia catalana?

Redacció CatconsumCatConsumFeu un comentari

empresa-catconsum

Des de CatConsum convidem a la teva empresa i a totes les empreses catalanes a participar en la nostra plataforma. Busquem ser el lloc de referència per potenciar l’economia de Catalunya.

Busquem empreses i iniciatives, de qualsevol activitat i sector, que vulguin sumar-se a l’oferta de serveis i productes que faciliten el canvi al consum responsable.

Fins ara tenim actius els sectors de telefonia, energia, supermercats, assegurances, banca i combustibles.

Vols impulsar la teva empresa?

Si la teva empresa està dins el sector de cultura i oci, agències de viatge, comerç, productes i serveis per a empreses, no dubtis a unir-te a la nostra plataforma.

Tanmateix podem afegir qualsevol altre sector.

Donem informació i possibilitats de contractació sobre serveis com l’electricitat, el gas, la telefonia, els supermercats, la banca, els combustibles i les assegurances.

També, oferim un comparador de l’oferta d’empreses amb seu social a Catalunya.

ENREGISTRA’T com a marca proveïdora del web de CatConsum. T’ajudarem a tu i a la teva empresa, a que tinguis accés als consumidors interessats en el consum responsable, sostenible i de proximitat.

Farem crèixer la teva empresa i també l’economia de Catalunya!

Mira el vídeo!

Si ets una empresa, cooperativa o entitat i vols que la teva marca i serveis tinguin presència al nostre web simplement omple el formulari i et contactarem!

catconsum-empreses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *