DASI, el software informàtic per a la gestió de clíniques

Miquel GrauProductes i Serveis per a EmpresesFeu un comentari

Amb seu central a Barcelona i operant en el mercat espanyol, portuguès i llatinoamericà, DASI se situa entre les empreses líders en sistemes informàtics per a la gestió del sector sanitari. A més, ofereix serveis informàtics avançats que garanteixen la gestió integral de les tecnologies de la informació dels centres sanitaris.

En aquesta entrevista que ens han concedit, ens expliquen tot el que necessitem saber per a conèixer-los una mica més. 

-Quin és l’objectiu principal de DASI?

La missió de DASI és facilitar al màxim la gestió diària dels professionals de la salut en qualsevol lloc del món, per maximitzar l’eficiència en el seu treball i la rendibilitat dels centres mèdics en els quals desenvolupen la seva activitat.

-Quina és la importància d’un bon software?

Disposar de serveis informàtics avançats que garanteixin la gestió integral de les tecnologies de la informació dels centres sanitaris, des de l’allotjament i la seguretat fins al desenvolupament d’aplicacions per a cada especialitat, que sigui fàcil d’usar, modular, i que disposi d’un ventall ample d’utilitats al servei de les necessitats específiques dels equips mèdics i complint la LOPD y RGPD.

-Ens podrien explicar en què consisteixen les aplicacions de Dasi i a quin públic es dirigeixen?

El software el comercialitzem tant en format escriptori (DASI CLINIC), com al núvol (DASI eCLINIC), i ambdues versions ofereixen una solució integral per a la gestió dels centres de salut dirigit al sector sanitari en totes les seves versions (clíniques, centres autònoms, consultoris, policlíniques, rehabilitació, medicina estètica, atenció precoç, balnearis, teràpies alternatives i entitats i institucions diverses del sector mèdic)

S’han trobat amb molta competència directa?

Constantment arriben al mercat diverses empreses de tecnologia que desenvolupen programes similars al núvol, però a Dasi ens avala l’experiència en aquest sector i la garantia que poques d’aquestes empreses ofereixen.

-Quins són els plans d’expansió de l’empresa i cap a quins mercats?


DASI compta amb un gran nombre de clients a tota Espanya, Portugal i Llatinoamèrica. El nostre projecte és seguir creixent en aquests i altres àmbits geogràfics, Actualment Dasi està estudiant invertir en el mercat Xilè.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *