Si ets una empresa, cooperativa o entitat i vols que la teva marca i serveis tinguin presència al nostre web simplement omple el formulari i et contactarem!

COL·LABORA

CATCONSUM vol ajudar a FER CRÉIXER L'ECONOMIA CATALANA mitjançant l'impuls del CANVI AL CONSUM SOSTENIBLE, CONSCIENT i de PROXIMITAT.

Si vols que la teva empresa, associació i/o cooperativa aporti valor a la comunitat de consumidors particulars i empreses apoderades.

NO HO DUBTIS! REGISTRA'T com a Proveïdor Estratègic dins del web de CatConsum i t'ajudarem a que tinguis accés als Consumidors estratègics desitjosos de canviar a empreses amb Seu Social a Catalunya!

T'ho posem molt FÀCIL!

Amb les dades que ens facilitis publicarem un perfil de la teva empresa a la nostra plataforma catconsum.cat podràs traslladar la teva oferta per facilitar que els usuaris interessats et trobin.

I si ho prefereixes, et farem arribar les dades dels consumidors que s’hagin interessat pel teu sector empresarial a fi de que els contactis per conseguir nous clients i contractes.

Només has d’omplir el formulari i donar el consentiment per tal comptar amb les dades de la teva empresa i poder vehicular les peticiones d'informació i contractació. Així de fàcil!

Ja hem ajudat a moltes empreses / organitzacions com la teva. Ens ajudes a impulsar-la?