Celebren 2a Fira del Consum Estratègic a Lleida

Redacció CatconsumEsdeveniments, NotíciesFeu un comentari

fira-consum-estrategic-lleida-catconsum

Comença la 2a Fira del Consum Estratègic a Lleida. Aquest 11 d’abril de 2019 a les 7 de la tarda, a l’alberg Sant Anastasi, (Rambla d’Aragó, 11) tindrà lloc una xerrada informativa sobre Autosuficiència Energètica, a càrrec de Ramon Sans Rovira, enginyer industrial expert en transició energètica cap a energies 100% renovables.

Consum estratègic a Lleida

Posteriorment, el dissabte 13 d’abril, de 10 del matí a 8 del vespre, al carrer Vila de Foix, es celebrarà la 2a Fira del Consum Estratègic a Lleida.

Tindrá lloc amb la participació de diverses empreses de gas, electricitat, telecomunicacions i assegurances de caire local i responsable.

Es donarà informació i es podran fer canvis de companyia al moment, portant la darrera factura, el DNI, el compte bancari i el compte de correu electrònic. 

La finalitat de la fira és donar a conèixer i afavorir la contractació d’empreses i serveis amb seu social a Catalunya i de caire responsable.

D’aquesta manera, volem mostrar a la gent el poder de què disposa com a consumidors per canviar la realitat que els envolta.

Organitzat per: ANC Lleida-Segrià, Òmnium Ponent i CDRs Lleida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *