Bombons Blasi, cinquena generació de xocolaters

Redacció CatconsumConsumFeu un comentari

L’any 1877, un jove i la seva mare van mudar-se a la ciutat de Barcelona, des de Girona, en cerca de feina. El noi, en Joaquim Cordomí de 7 anys, va començar com aprenent de xocolater i quan va fer-ne 18 va començar a produir la seva pròpia xocolata a domicili.

Aquesta tradició s’ha anat traspassant de pares a fills i, avui dia, la casa de xocolates encara pertany als Cordomí. Més de 100 anys d’història és la que té aquesta família catalana, de fins a cinc generacions, dedicada a la producció artesana de xocolata.

Bombons Blasi destaca per la seva qualitat, innovació contínua de bombons i xocolata així com pel seu compromís amb la salut dels clients, ja que fabriquen productes aptes per a qualsevol persona al·lèrgica.

Parlem amb el present del qual és avui Bombons Blasi, deliciosa xocolata que podreu trobar al cor de Barcelona.

Obrador de Bombons Blasi

-Des de quan la seva família són xocolaters i com van començar?

Des de 1877 el meu besavi amb 7 anys despellorfava el cacau i als 18 ja anava per les cases de porta en porta a fer la xocolata a mida amb el seu “metate i rotllo”; eines que es va comprar ell amb 18 anys i que encara tenim a la botiga.

-Quines són les tendències en el món de la xocolata?

Per a nosaltres, la tendència de la xocolata és tornar als orígens (fabricació més natural, sense additius ni conservants) i tanmateix més saludable.

-La seva xocolata és apta per a tots els públics? Diabètics, celíacs, vegans, …

Les nostres xocolates que fem actualment, són aptes per a tothom, ja que com a amants de la xocolata i ètica de l’empresa, volem que tothom gaudeixi d’aquest aliment tan apreciat i per això encara que siguin xocolates més elaborades, oferim tots els xocolates al mateix preu perquè no hi hagi diferencies per a gent que tingui intoleràncies o al·lèrgies.


-Quins són els plans Empresarials de Blasi Xocolates? Tenen previst exportar a nous Mercats?

No encara, no volem exportar, ja que la nostra fabricació és molt artesana i de moment volem abastar tot el territori català amb la màxima qualitat.

Entra i veuràs tot el que tenim per oferir-te! https://catconsum.cat/sectors/alimentacio-begudes/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *