Atlàntida, grup mèdic

Miquel GrauAssegurancesFeu un comentari

Quins son els orígens d’Atlàntida? Atlàntida dona assistència sanitària privada des del 1927 de la ma de 3 famílies de metges de Barcelona.

Quins serveis oferiu a Atlàntida? El Grup Atlàntida el formen Atlàntida: l’asseguradora mèdica, que te assegurances de salut, accidents i decessos; Dependentia: Serveis d’atenció a la llar per persones amb dependència; Mas Angli, Mas Piteu i Residencial Maragall: Residencies per gent gran; Clínica Dental Atlàntida i Clínica Estètica Atlàntida.

Quins son els serveis més sol·licitats a Atlàntida? Per cada una de les empreses que conformen el grup, son diferents els serveis mes sol·licitats. Esta clar, que amb la piràmide demogràfica actual, els serveis a les persones grans cada cop seran mes necessaris.

Com veieu el futur de les assegurances? Catalunya ha estat històricament, la comunitat amb mes assegurats en aquest sector i en aquests moments el dèficit de la sanitat publica i la demora en molts dels actes mèdics, fa que la societat, cada cop mes, es preocupi per aquest tipus d’assegurances.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *