Art&Seams

Miquel GrauEntrevistes, Roba i ComplementsFeu un comentari

La nostra marca de roba ètica i els seus cursos

“Actualment la majoria de feina i peces les produïm amb energia solar, i això, a mi, em fa volar! , el present de la roba ètica i KM 0.

Faldilles, jerseis, pantalons i fins a compreses de tela, entre altres productes, és el que ens ofereix Art and Seams, una marca conscient i implicada en l’entorn que aposta per la moda ecològica, social, ètica, KM 0 i vegana.

Peces de roba elaborades amb teixits ecològics, fets amb fornitures de fusta artesanes i de segona mà. Produeixen en petits tallers, cosa que els permet posar cara a les persones que donen cos als seus dissenys, i sota demanda, per a no malgastar tela i temps.

Compten amb un ventall molt ampli de talles, fent la seva moda atemporal, per tal de poder vestir la roba sempre que tu vulguis, independentment de la temporada o les tendències.

El que no trobaràs, però, són rebaixes, ja que aposten pel preu just acord al procés de producció dels seus productes i, a més a més, no cal liquidar estoc.

De cara al mes d’octubre, s’ofereixen tallers de moda i procés de creació per a totes aquelles persones que vulguin fer volar la seva imaginació i sentir-se dissenyadors i dissenyadores per un dia.

Hem tingut el plaer de parlar amb la creadora i dissenyadora de la marca, que ens ha explicat una mica més a fons el seu projecte.

-Que significa que una peça de roba sigui vegana?

Vol dir que en el seu procés de producció no s’ha utilitzat cap producte d’origen animal. Per tant que les fibres, els materials i els tints no provenen de cap animal.

-Com va sorgir la idea de fer roba i vegana?

Cursos Disponibles

Fa molts anys que faig roba, sempre he treballat pel meu compte, i alhora sempre m’he sentit lluny del món de la moda, ja que hi havia massa coses que no m’encaixaven. A poc a poc vaig anar traçant el camí en la direcció que em sentia còmode, fins que fa quasi 5 anys va néixer Art and Seams, que s’ha anat construint segons la meva manera d’entendre el món, i aprenent molt pel camí. Actualment la majoria de feina i peces les produïm amb energia solar, i això, a mi, em fa volar!

-Quin benefici pot aportar a qui la compra?

El que aporta un benefici directe és vestir roba ecològica per una raó bàsica; la nostra pell absorbeix, i quan vestim peces de roba que porten químics, que són sintètiques o que han estat produïdes amb fibres tractades amb pesticides, tot això ho portem enganxat a la pell i ho anem absorbint… Per tant, molt saludable, no és… Per mi vestir vegà és ètica, i el benefici indirecte seria viure en un món menys cruel i egoista.

-Teniu un estoc de roba o treballeu sobre encàrrec?

Tenim un petit estoc d’algunes peces però principalment treballem sota comanda, ja que ens sembla molt més sostenible i coherent amb la nostra filosofia, i per altra banda, creiem que té un valor afegit per la clienta o client, que sap que la seva peça de roba s’està fent especialment.

Entra ja a https://catconsum.cat/sectors/roba-i-complements/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *